spring naar inhoud

17 Mei - Oy Vey Potluck Shabbat Diner

Oy Vey Shabbat 17 Mei

Wat is er beter dan een Shabbat maaltijd delen met de Oy Vey crew in Amsterdam? Ontdek het zelf als je bij ons komt voor een Oy Vey Potluck Shabbat.

Oy Vey organiseert Joodse evenementen in Amsterdam. Op 17 mei verwelkomt Oy Vey je op ons (bijna) maandelijkse Shabbat Potluck diner in Amsterdam! Onze evenementen worden gemaakt door jou en wat jij meebrengt. Wat al onze Shabbat diners gemeen hebben is een warme en gastvrije sfeer.

Deze keer wordt ons Shabbat diner gehouden in een locatie zonder trappen en de toiletten zijn op de begane grond.

De deuren gaan open: 18.15

Diner geserveerd: rond 19.00

Wat kun je verwachten bij onze Shabbat potluck

Oy Vey zorgt voor een vegan hoofdgerecht en vegan challeh. Voor degenen die dat wel kunnen, vragen we om een bijgerecht of dessert mee te nemen. Je hoeft natuurlijk niet genoeg mee te nemen voor iedereen. Dat is het mooie van een potluck. Als de meeste mensen een beetje meebrengen, is er meer dan genoeg. Misschien wil je zelfs een to-go container meenemen om restjes mee naar huis te nemen!

Verder kun je gastvrije gesprekken verwachten, een beetje ritueel, en wat de deelnemers meebrengen. We kunnen samen zingen. We kunnen samen dansen. We kunnen samen huilen. Het is allemaal aan jou.

Meld je aan voor de Oy Vey Shabbat

Maak je je zorgen of je wel Joods genoeg bent voor een Oy Vey Shabbat?

Als je je zorgen maakt, ben je waarschijnlijk Joods genoeg.

Ik ben niet religieus; Ik ben bekeerd tot het Jodendom; Ik ken geen andere Joden; Ik weet helemaal niets van Joodse dingen af; Ik heb een Joodse vader of één Joodse grootouder; Ik heb gisteren spareribs gegeten Mijn specifieke zorg staat niet op deze lijst en dat maakt me super nerveus!!!; Mazel Tov! Je Bent Joods Genoeg!