spring naar inhoud

Chanoeka met Oy Vey 2023

Chanukia with burning candles on dark background - invitation to all ages chanoeka with oy vey

Privé locatie in Amsterdam

13/12/2023 16:30Locatie wordt gemaild

Oy! Het is al Chanoeka – het feest waar niemand de juiste spelling van weet. Waar vier jij Chanoeka dit jaar in Nederland? Sluit je aan bij Oy Vey voor een gezellige avond met kaarsen, hapjes, verhalen en liedjes. Voor alle leeftijden. Kom naar Amsterdam voor een avond vol licht, muziek en verhalen van hoop. Of dit nu je eerste keer is dat je Chanoeka viert, of dat je een echte Chanoeka-expert bent, iedereen is welkom.

Chanoeka is het Joodse lichtfeest. Wil je meer leren over het wonder dat meer dan 2000 jaar geleden plaatsvond? Of wil je vette gerechten zoals latkes en soefganiot proeven? Heb je een Chanoeka-verhaal of liedje in je dat je niet kunt wachten om te delen? Doe met ons mee!

We zullen op ons evenement zowel voor kinderen als volwassenen activiteiten hebben, en natuurlijk smakelijke hapjes, lichten, gezelligheid en veel vreugde.

16.30: Zaal open
17.00 – 18.00: Kinderactiviteiten
18.00 – 19.00: Samen kaarsen aansteken, verhalen, liedjes, snacks (of noshen)
20.00: Eind.

Een onafhankelijk, eigenzinnig en uitgesproken Joods filmfestival organiseren is niet eenvoudig. Daarom zijn wij begonnen met een crowdfundingcampagne. Jouw donatie helpt ons om van Oy Vey Film een glansrijk (en terugkerend) succes te maken. Alle beetjes helpen!