spring naar inhoud

Maak je eigen Chanoekia in 2023

Person holding clay in palm during make your own chanoekia workshop with Oy Vey

Kesemy Design Studio, Amsterdam

Korte Koningsstraat 2122/11/2023 15:00

Op zoek naar een leuk Chanoekafeest in Amsterdam? Keramiek kunstenaar en creatieve coach Kesem Yahav zal ons begeleiden bij het maken van onze eigen chanoekiah (menora) met klei tijdens onze workshop in Amsterdam. Deze workshop is beperkt tot de eerste 10 bevestigde personen, dus meld je snel aan!

De workshops van Kesem Yahav zijn altijd super leuk. De kosten zijn €60,- per persoon, maar hiervan kopen wij dan ook de materialen, snacks en thee. En hiervoor krijg je een helemaal eigen chanoekiah om dit seizoen te gebruiken. Voor dat bedrag bouw je mee met Oy Vey aan een gemeenschap. We willen namelijk zelfvoorzienend zijn en dus vragen we een bijdrage voor onze bijeenkomsten. Betaal wat je wilt/kunt. Zij die betalen, zij die wat meer betalen, helpen de mensen die deze kosten niet kunnen veroorloven. Solidariteit! Zo zorgen we voor elkaar.

Laat een bijdrage je er niet van weerhouden om mee te doen. Je bent welkom, of je nu kunt betalen of niet.

We hebben een betaalverzoek aangemaakt voor de Oy Vey Chanoekiah workshop. Je kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=5M3IL8AZQNoDlZY3fjCwDZGXjTJMwjQ3

 

Een onafhankelijk, eigenzinnig en uitgesproken Joods filmfestival organiseren is niet eenvoudig. Daarom zijn wij begonnen met een crowdfundingcampagne. Jouw donatie helpt ons om van Oy Vey Film een glansrijk (en terugkerend) succes te maken. Alle beetjes helpen!