spring naar inhoud

Een prachtige Sederschotel creëren

Multi-colored hand-painted seder plates with our very own Lievnath in the left hand corner with her bright red curly hair and a big smile, painting her own

Kesemy Design Studio, Amsterdam

Korte Koningsstraat 2104/04 18:30

Het voorjaar breekt weer aan en dat betekent dat Pesach om de hoek staat! Overal begint men langzaam met alles wat nodig zal zijn voor te bereiden. We nodigen je uit om samen met ons een prachtige Sederschotel te maken die je dit jaar kunt gebruiken tijdens de Seder!

Het is inmiddels een traditie geworden om met Kesemy Design Studio samen te werken om onze eigen Sederschotel te versieren. Tijdens de workshop kun je twee uur lang genieten van rust terwijl je je eigen ronde keramische Sederbord beschildert. In deze workshop van 2 uur leer je decoratieve schildertechnieken om een prachtige handgemaakte stukken mee te maken. We maken gebruik van onderglazuurkleuren – iets technisch, perfect zijn voor gedetailleerde decoratie.

De Sederschotel dompelen we na het schilderen onder in helder glazuur dat het keramiek een mooie glans geeft en afwerkt. Hierna bakken we ‘m in de oven.  Binnen een paar dagen kan je dan je Sederschotel ophalen.

De workshop is in het Engels. De workshop is geschikt voor alle niveaus en er is geen ervaring vereist. De kosten zijn €65,- per persoon.

Deze workshop is populair! De groepsgrootte is beperkt tot 10 mensen, dus wil je zeker zijn van een plaats registreer dan!

Een onafhankelijk, eigenzinnig en uitgesproken Joods filmfestival organiseren is niet eenvoudig. Daarom zijn wij begonnen met een crowdfundingcampagne. Jouw donatie helpt ons om van Oy Vey Film een glansrijk (en terugkerend) succes te maken. Alle beetjes helpen!